Innlegg

Viser innlegg fra januar 4, 2009

Protest against Israel - boycot Israeli products now!

The whole world condemn and are strongly against the actions Israel have taken on the Gaza strip the last two weeks. People all over the world have protested against the crual actions by Israel in big demonstrations all over the world. But UN and USA is doing to little. I think we can do more on our own by boycotting Israeli products. Stop buing israelan products. Israel is amount other things a big exporter of fruit and vegetables. Check in your grocery store and don´t buy what is produced in Israel. Actions from hundred of millions people is much more powerful then the little action UN and USA is doing at the moment. Start boycotting Israeli products today! Here is a news article describing how little UN has done with the conflict in Gaza.

Robert Hedin og Norge knuser Sverige på søndag

Norge U tapte i dag mot Sveriges herrelandslag i håndball. Resultatet ble tilslutt 40-27 tap Men på søndag møter Sverige norges A-lag med Robert Hedin som trener. Da blir det lagt tøffere motstand for svenskene. Og de må tok regne med å tape stort. For de norske håndballherrene knuser svenskene. Bare vent og se.

Norges nye helter

De norske legene Mads Gilbert og Erik Fosse er de siste to ukene blitt kjente i Norge gjennom deres beskrivelser av det som skjer på Gaza. De ble i dag fraktet ut av Gaza ( 1 , 2 , 3 ) i dag etter å ha støtt på døgnet rundt den siste tiden med å redde liv i Gaza. Det står stor respekt av deres arbeid. Og for de som ikke vet det; de har begge jobbet i mange mange år frivillig med å hjelpe syke og skadde der det trengs i verden. Dere fortjener en stor takk!

Perfekt match i sengen!

Leser at Spitznogle og Gaup er sammen! Gratulerer Gaup! Tror det er en bra match dette. Gaup lærer Spitznogle noen salsatrinn, og Spitznogle lærer Gaup hvordan man har best mulig sex. Og alle vet jo at de som er god til å danse også er gode i sengen. Lurer på om Spitznogle er god i sengen. Selv om hun hadde det programmet på TV3 og hvordan man skal ha best mulig sex, er det ikke alltid at teori og praksis stemmer.

Ventet nye opptøyer i Oslo i dag - ta bilder og video av idiotene og hjelp politiet

Torsdag kveld ødela et fåtall personer i Oslo en fredelig markering mot maktbruken i Gaza som Israel utøver. Dette svekker budskapet de tusenvis av demonstrantene prøver å få frem. NTB skriver at "De pågrepne er i alderen 15-27 år, mange av dem er barn av innvandrere, men de fleste er norske statsborgere. I tillegg er en person tyrkisk, en fra Iran, en fra Frankrike og en fra Sverige." Og det er også kommet frem at det bare var en med palestinsk bakgrunn blant de pågrepne. I dag kl 14.00 blir det en ny demonstrasjon mot det forferdelige som skjer i Gaza. Og igjen er det ventet pøbler som bare er ute etter å lage bråk. Blant annet sier politiet at de har etterretningsinformasjon om at demonstranter fra ekstreme miljøer i utlandet kan være på vei til Norge for å delta i dagens demonstrasjon. Og kanskje vil blitsere og fotball casuals også lage bråk. Så mitt råd er å holde seg unna Oslo sentrum i dag. Hvis du er litt mer modig kan du prøve å ta bilder og videoer av disse bråkm

Smådårlige vitser

Bilde
Nå som er det er blitt helg er det på tide å senke skuldrene, lene seg tilbake og slappe av. Hva passer da bedre enn noen vitser: Hva er det største dyret i skogen? En orm. Hvilket dyr er det staighteste i jungelen? Prosedyre. Hvilket dyr er rikest i jungelen? Panteren.

Utsagn fra kjendiser vi ikke kjøper

Noen ganger hører man utsagn der man umiddelbart bare tenker "Ja særlig". For eksempel når Åge Hareide sier at Norge skal spille offensiv fotball. Ja, klart det skjer! Eller når Petter Stordalen sier han ikke tar solarium flere ganger i uken. (Gratulerer forøvrig med forlovelsen .) Sist ut er Paris Hilton som nå påstår at hun bare har hatt sex med to menn. Haha, den var god!

Ta saken i egne hender - Boikott følgende israelske varer

De siste dagene har man kunne lese utallige avisartikler om det forferdelige som skjer i Gaza. Blant annet at israelerne har drept flere hundre barn, de har forlatt gråtende barn igjen alene som ligger ved sine døde foreldre, om at Israel har angrepet FN og drept en ansatt i FN i en FN-kolonne i Gaza, og at de er totalt hensynsløs til at barn og uskyldige blir drept. Og at de ikke bryr seg om at en hel verden fordømmer deres handlinger. Hva kan vi så gjøre med dette? Du og jeg? Jo, vi kan boikotte israelske varer: Ser du at strekkoden i butikken begynner med "729" er det stor sannsynlighet at det er en israelsk vare. Generelt sett er mye frukt og grønnsaker som selges i Norge er fra Israel. Sjekk merkingen, og sjekk om de stammer fra Israel. Økologiske gulrøtter : De er stor sannsynlighet for at disse er israelske. Jaffa appelsiner og mandariner : Disse er israelske. Nicola: Nypoteter.

Frithjof Wilborn - ny Big-Brother programleder!

Jeg leser på Kjendis og VG at herr Wilborn tar et oppgjør med seg selv, og vil ligge alt han gjorde galt som resulterte at han fikk fyken i TV2 bak seg. Jeg synes Fritjof Wilborn er en god programleder. Håper han kommer tilbake på tv-skjermen snart. Men er det slik å forstå at det er uaktuelt å komme tilbake til TV2? Isåfall tror jeg det blir TvNorge. Kanskje ny programleder for Big Brother?

Ny sesong med Hellstrøm rydder opp

Jeg må si at jeg likte å se Tv-programmet 'Hellstrøm rydder opp' på TV3 i fjor høst. Gleder meg til neste sesong! Jeg husker spesielt én episode der Hellstrøm skjelte ut eier av restauranten, fordi han ikke tok noe som helst til seg. Hellstrøm brukte flere dager på å prøve å hjelpe ham, men han snakket til lukkede ører. Så tenkte jeg senere: "Han der har et problem". Og hva leser jeg i avisene ( her og her ) nå? Jo, nå har restauranten som slet som Hellstrøm prøvde å hjelpe gått konkurs! Dessverre er jeg ikke overrasket.

Noen spanske ord som er kjekke å kunne

Når jeg kjeder meg pleier jeg å bruke Gringooo for å sjekke hva ting betyr på spansk. Gringooo er en ordbok som oversetter både norsk-spansk og spansk-norsk . Så i dag fant jeg ut hva takk hadet bursdag år eple betyr. For jeg vet allerede hva strand, øl og sånne enkle ting er :)

Interessante fakta om Barack Obama

Fakta om Barack Obama: Hans far er fra Kenya og hans mor fra Kansas, USA. Begge hans foreldre er døde, faren hans døde i en bilulykke da han var 21år, og moren døde av kreft i 1985. Obama har bodd flere år blant annet på Hawaii, i Los Angeles, New York og Chicago. Han har en jus-utdannelse fra Harvard og ble uteksaminert med toppkarakterer. Han har vært aktiv i amerikansk politikk siden 1992. Han ble president i USA i 2009. Han fikk Nobels fredpris i 2009.

Utrolig bra program som anbefales!

Jeg leser en veldig interessant artikkel på Dagblade t om programmet "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" på NRK. Jeg må bare si det med en gang: Dette er et utrolig bra program som jeg anbefaler alle å se. Det går på søndager på NRK1. Og jeg er nok ikke alene. Det har over 1 million seere, og er en av de mest sette programmene som går på norsk TV. Rart? Nei, for dette er et herlig program som roer ned sjelen. Her kan du lese et intervju med den populære programlederen Oddgeir Bruaset.

Dette gjør Microsoft feil

Jeg leser på Dagbladet at kanskje så mye som 17% av de ansatte kan få sparken fra Microsoft, fordi Microsoft går dårlig. Det skrives at forbrukerne kjøper mindre forbrukerartikler, og at det er mye vi grunnen. Men jeg tror dette sitter dypere enn en pågående finanskrise og nedgang i omsetning av forbruksartikler. Jeg tror problemene begynte for Microsoft for mange år siden. For Microsoft ønsker å være størst og best på alt. For det betyr mye penger inn i kassen.De har lenge vært størst på mange områder. De ville bli størst på nye områder også. Best og størst på "alt" Jada, klart dere klarer det Microsoft. Sett dere høye mål, for dere er jo så flinke så uansett hvor høye mål dere setter dere så når dere dem. På internettsøk skulle de slå Google med Live-tjenesten. Kjempebra Microsoft! Dere klarte det. Live er jo kjempebra! Så ville de lage et nytt operativsystem, Vista, som skulle være så mye bedre enn XP. Jada, alle synes det er så mye bedre enn XP. Faktisk så mye at alle vi

Genialt med selvslukkende røyk!

Jeg leser på TV2 om at EU til neste år vil komme med et påbud om selge selvslukkende sigaretter. Helt genialt! Tenk hvor mange branner som f.eks. har startet pga røyking på sengen der røyken har antennet tøy eller andre brannfarlige situasjoner med sigaretter. Dere kommer av og til opp med gode tiltak EU! Bra jobbet!

God idé med forbud mot plastposer!

Jeg leser blant annet i VG og på Dagbladet at lokalstyret på Svalbard ønsker å totalforby plastposer på Svalbard. Det er en kjempegod idé! Og dette er noe kommune-Norge bør vurdere; det må være kjempepositivt for en kommune å bli første kommune med et slikt forbud i Norge! Hvem er første kommune etter Svalbard? Håper et slik forbud blir innført. Slik blant annet San Francisco og Paris gjorde i 2007.

FRP og KRF støtter Israel

Når man leser om de forferdelige som skjer på Gaza (blant annet her , her , her , her og her ) er det kanskje på plass å tenke på at FRP og KRP støtter Israel. Det er ikke lett å forstå slik situasjonen er i dag. Kanskje det er best for dem å holde seg lavt slik de later til å gjøre, og ikke fronte dette synet som det er svært vanskelig å forstå for tiden.

Norge som feriemål

Jeg leser i VG om hva som forventes å bli de store reisemålene i 2009. Selv tror jeg Norge blir et rekordpopulært reisemål. I denne finanskrisen ønsker folk å bruke litt mindre, og få kontakt med naturen igjen tror jeg. Og da er en ferie i Norge sammen med familie og gode venner et godt valg!