Innlegg

Viser innlegg fra februar 1, 2009

Ungkaren 2009 - Ny vri i år for Jørgen Festervoll

Jørgen Festervoll, som er ungkaren i årets utgave av TV-programmet Ungkaren på TvNorge får en ny vri å bry seg på i år. Som i fjor vil damene som vil prøve seg på ungkaren være mellom 20 og 40 år. Men i år er det en liten vri i forhold til å fjor. For to av damene som er med kjenner hverandre. Og det godt. For de bor sammen til vanlig. Og er ikke vant med å konkurrere om å få samme mann. Så får vi se hvordan Jørgen Festervoll takler den utfordringen. Her kan du lese mer om ungkaren 2009: Ungkaren 2009 - Fakta om ungkaren Alle blogginnlegg om ungkaren finner du her: Ungkaren 2009

Norge med ny vinnerlåt i den europeiske Grand Prix-finalen

Alexander Rybak , fiolinisk og sanger, vant i dag en av delfinalene i den norske Grand Prix. Sist gang Norge ble representert i den europeiske Grand Prix finalen med en fiolinist, i 1995, ble det seier med Nocturne og Secret Garden. Har vi noe stort på gang her? I år går den europeiske finalen i Moskva Så vær forberedt på seier i Russland i år!

DDR - Forrykende gruppe med forførende sanger

Gruppen DDR sin oppreden på " Gullfisken " på TV2 ble for sterk kost for mange småbarnsforeldre. Gruppen bestående av Atle Antonsen , Johan Golden og Berit Boman hadde en veldig sexy og sensuell opptreden med sexy og lettkledde damer som danset erotisk på scenen. Og fordi dette gikk i beste sendetid klaget endel foreldre, fordi det mener programinnholdet ikke egnet seg for barn som så på. Nå leser jeg på Kjendis at opptredenen var i forbindelse med at de senere i år kommer ut med en samleplate og skal dra i gang en norgesturné. Gleder meg! På kjendis kan du også se sceneopptredenen som ble for sterk kost for noen.

Ordbok

Jeg drømmer om en knallgod ordbok . En elektronisk ordbok. Som jeg kan ta med hvor som helst. Og som er så liten at det er lett å ta med hvor som helst. Denne drømmen har jeg hatt helt siden jeg fikk se ordboken en kompis av meg hadde kjøpt. En Casio elektronisk ordbok som inneholdt ord tilsvarende flere tykke trykte Oxford-ordbøker, både engelsk-engelsk, engelsk-spansk, og spansk-engelsk. På Casio sine nettsider kan man lese mer om den. Men den er ikke billig. Så foreløpig blir det med drømmen. Så i mellomtiden benytter jeg meg av følgende gratisalternativ på nettet når jeg skal sjekke skrivemåte for et ord: Sjekke skrivemåte på norske ord: Bokmåls- og nynorskordboka Sjekke skrivemåte på engelske ord: Merriam-Webster Online Dictionary Sjekke norsk-spansk oversettelse: Gringooo norsk-spansk ordbok

Morsom paradi på Victoria Silvstedt

Jeg kom over et veldig morsomt videoklipp av Victoria Silvstedt som jeg tenkte jeg måtte dele med dere:

Utrolig kult hotell i Miami - Fontainebleu

Jeg leser på Kjendis om hotellet Fontainebleu i Miami. Dette enorme hotellet med hele 1500 rom har nylig blitt pusset opp for en milliard kroner! Hotellet et et skikkelig luksushotell som har det meste og enda mer, og er en lekeplass for rike Hollywoodkjendiser. Og tror du at du har sett hotellet før? Hotellet var godt synlig i James Bond filmen Goldfinger.

Idar Vollvik og Ludo mobil

Så er Idar Vollvik tilbake i rampelyset! I dag møtte han pressen i Oslo i forbindelse med lanseringen av en ny bok om ham. Like smørblid som alltid, til tross for at han har nesten tapt to milliarder på høyt spill med aksjer de siste årene. Boken handler selvsagt om å få medias oppmerksomhet, det er noe han ihvertfall har hatt mye av i sin tid med Chess. Han siste prosjekt er Ludo Mobil , et nytt mobilselskap. Egentlig skulle det starte opp i desember 2008, men på grunn av at det ikke var registrert hos Post- og Teletilsynet gikk ikke det. Nå er planlagt oppstart i mars 2009. Så får vi se de har alt i orden til den tid. Det blir spennende å følge Idar Vollvik og Ludo Mobil fremover!

Manchester United har flaks igjen

Jeg leser på Dagbladet at Steven Gerrard måtte forlate banen etter bare 15 minutters spill mot Everton i dag. Og legen er usikker på om det er en alvorlig skade. Dette er bare så typisk! Liverpools beste spiller ute med skade! Det neste blir vel at Torres blir skadet også! Da er det klart at det blir lett match for Manchester United å vinne serien. For en flaks de har!

Paradise Hotel Danmark med ny seong

Danmark er klar med en ny sesong av Paradise Hotel. I denne sesongen får Gleager, som også var med i forrige sesong, besøk av 5 jenter, som alle er tidligere eks´er av Gleager. Og denne gangen vil han gå et skritt lenger når det gjelder sex. For nå vil han prøve å ha sex i svømmebassenget. Så får vi alle håpe at også denne sesongen av Paradise Hotel Danmark blir vist i Norge. På TV2 Danmark sine nettsider kan du lese mer om årets sesong av Paradise Hotel Danmark. Her kan du lese flere blogginnlegg om den norske versjonen: Paradise Hotell 2009

Vitaepro - mangler klinisk forskning

Kosttilskuddet Vitaepro er ute i hardt vær om dagen. Grunnen er at det ikke finnes noen klinisk forskning (studier på pasienter) på Vitaepro. Det finnes bare forskning på de enkelte antioksidantene i kosttilskuddet. Men om kombinasjonen av antioksidantene som finnes i Vitaepro har virkningen selskapet bak produktet hevder, er det ingen studier på. Samtidig melder flere om bivirkninger, blant annet muskelsmerter og hårtap, ved bruk av produktet. Om disse bivirkningene skyldes Vitaepro eller noe annet kan verken bekreftes eller avkreftes. På samme måte kan ikke virkningene bekreftes ut fra kliniske studier. Vitalab , selskapet bak Vitaepro, sier nå at har satt igang kliniske studier på Vitaepro. Så får vi se hva resultatet av disse blir.

Charterfeber - Fakta om Svein Østvik

Her er noen fakta om Svein Østvik , eller Charterfeber-Svein, som har blitt kjent gjennom tv-programmet Charterfeber på TV3: Er 47 år Hans mor er 82 år Han far døde i 2004 Bor i Hurum Ble første gang kjent i første sesong av programmet Charterfeber på TV3 i 2007 Har gitt ut sangen "Kongen av Mallorca" Har i tillegg til å delta i Charterfeber deltatt i programmene "Praksisjobben" på Viasat 4 og "Sangstjerner" på TV3

Charterfeber 2009 - Lisbeth og Nancy plaget av slibrige tekstmeldinger

I morgen, 3. februar, starter TV-programmet Charterfeber igjen på TV3. Jeg leser på Nettavisen at Lisbeth Meisler og Nansy Rostad , som var med i fjorårets sesong av Charterfeber, har mottatt "en rekke slibrige tekstmeldinger". Og dette hevder de kommer spesielt fra gutter i slutten av tyveårene som liker eldre damer. Haha, dette må jeg si at jeg har seriøst problemer å tro på. Hvis de virkelig har mottatt mange slike tekstmeldinger så MÅ det ha vært ironiske ment. Jeg kan ikke skjønne annet. De to damene som forøvrig er bingovertinner synes likevel at deltagelsen i Charterfeber har vært hyggelig. Så får vi se i morgen om de er med i årets sesong også. Her kan du lese et annet blogginnlegg om Charterfeber: Charterfeber 2009 - Her er noen av deltagerne

Ja til a la carte TV-kanaler

Medietilsynet vurderer i disse dager om TV-distributørene skal tvinges til å tilby kundene å velge flere kanaler selv, fremfor å bare kunne velge ferdige pakker i dag som er tilfelle med flere av distributørene. - Ja, jeg vil velge TV-kanaler selv! Jeg vil heller kunne velge 5-10 TV-kanaler selv i tillegg til de største norske kanalene, enn å få 20-30 TV-kanaler som jeg aldri ser på som en del av en TV-pakke. På nettstedet klikk hevder de små kanalene som blant annet MTV, Discovery Channel , BBC og National Geographic at de mister mange seere hvis hver enkelt selv kan velge sine TV-kanaler. - Har en TV-kanal som ingen vil se på livets rett? Hvis ingen velger MTV i sin selvvalgte TV-pakke, hvorfor skal da MTV ha grunn til å overleve i Norge? De velger jo selv innholdet, de lever av reklame, og det er deres utfordring å lage noe som tiltrekker seerne. Jeg håper vi får større frihet i fremtiden til å velge de TV-kanalene vi selv ønsker å se på i fremtiden.

Hold deg unna denne maten

Jeg leser på VG om kaloriinnholdet i Coca Cola, Grandiosa, en kebab, hamburgermeny på McDonalds og BurgerKing og pølsemeny på bensinstasjonen. Veldig interessant!

Englands to beste lag møtes i dag

I dag kl 17.00 braker Englands to beste fotballag sammen når Liverpool møter Chelsea på Anfield. Liverpools Fernando Torres har ikke puttet ballen i mål på hjemmebane på hele åtte måneder. Han er tydelig sulten på nye mål. Det blir spennende å se om han klarer å snu den negative trenden. Og ifølge Dagbladet vil han mer enn noe annet vinne et trofé med Liverpool. Men da må han begynne å score igjen. Så får vi se om Scolaris mannskap kan hindre Liverpool fra dette.

Høyt nivå på norsk reklame

I går ble årets beste reklamefilmer kåret i programmet Gullfisken på TV2. "Dumme ku", en reklame for Netcom, vant prisen for beste reklamefilm. Jeg er utrolig glad for at reklamene er som de er i Norge, og ikke som f.eks. i USA der du føler du blir hjernevasket for hvert kvarter du ser på TV. Det er kjekt å kunne le litt når man ser reklame, så blir det ikke fullt så forferdelig å se det. Her er vinneren, "Dumme ku": Denne likte jeg også veldig godt, "Tattoo"-reklamen for Opplysningen 1881 som var en av de nominerte: Og denne, "Gjengleder" for Telenor Djuice: