Innlegg

Viser innlegg fra august 16, 2009

Rottenetter-spillet - Hvem vinner?

Stadig flere spiller for tiden Rottenetter-spillet der premien er 250.000kr. Spillet avsluttes 1.september, og vinneren vil bli kåret etter det. Men hvem vinner egentlig? Spillet går ut på å klare flest mulig oppdrag og bonuskoder man får poeng for. Men det står ikke noe sted at det er den personen med flest poeng som vinner. Og det står ikke fra hvilken side, den grådige, eller den gode vinneren er fra. For eksempel er det fra den siden som flest spiller at vinneren kommer fra? Så det kan godt være det trekkes en vinner blant alle som har spilt det. Eller at premien på 250.000kr er fake. Hva tror dere?

Mattis Kristiansen - Rottenetter-koder

Et av oppdragene i rottenetter-spillet er å finne ut hvem Mattis Kristiansen er. Hintet er at man skal gå inn på en nettside som har med slektsgranskning å gjøre. Gå inn på myheritage.com og søk opp han der. Her finner du flere rottenetter-koder .

Lighteren til Truls - Rottenetter-koder

En av oppdragene i rottenetter-spillet er å finne lighteren til Truls. Og finne koden. Hvordan finner man koden? For å finne koden må du samle all informasjon du har om Truls. Hva vet du om han? Hvilken spor har du etter ham? Følg sporene hans og du vil finne koden. Her finner du flere rottenetter-koder .