Innlegg

Viser innlegg fra januar 31, 2010

Paradise Hotel Norge 2010 - Dette er deltagerne

Jeg leser på VG og Tv2 at noen av deltagerne til årets utgave av Paradise Hotel nå er avslørt.   Disse er: - Tine Helene Valle , 23år, frisør og glamourmodell fra Oppegård - Stian Reinung , 20år, snekker fra Bærum - Torbjørn Barth , 20år, selger fra Tromsø - Victoria Norman , 20 år, barnehageassistent og modell fra Skien - Cathrine , 24 år, fra Bærum - Daniel Hamnes , 22 år, fra Oslo - Karoline , 20 år fra Narvik/Oslo - Niklas , 24 år, fra Drammen - Stine-Marie , 20 år, fra Trondheim - Emil , 21 år, fra Bærum Tilsammen skal 11 deltagerne være med fra starten. Forvent at det blir mange lekkasjer fra Paradise Hotel i media frem mot tv-serien starter i mars. Mens vi venter på Paradise Hotel skal starte kan du bli underholdt av noen morsomme vitser .

Årets Paradise Hotel blir bedre enn fjorårets!

Nå er det bare bare litt over en måned til Paradise Hotel Norge 2010 begynner på TV3. Ifølge Tv2 underholdning så lover TV3 at årets produksjon blir mer lekent og at de kommer til å finne på nye ting. Det synes jeg er strålende! For i Danmark har de laget Paradise Hotel i mange år og den danske produksjonen er langt mer leken og morsom å se på enn fjorårets norske versjon.  Men uansett hvor bra produksjonen er så står og faller serien på hvor interessante deltagerne er. Så får håpe Tv3 har plukket interessante personer blant de 4000 som søkte om å få være med i serien.Gleder meg til deltagerne avsløres! Under kan du se promovidoen til Paradise Hotel 2010: Sjekk også ut: Vitser som får deg til å le Morsomme videoklipp du garantert kommer til å le av

En helt vanlig dag på jobben-filmen kommer snart! Og da får vi alle se hvordan Odd Johan Nelvik jobbet i Se&Hør

Jeg leser på VG at tidligere sjefredaktør i Se&Hør, Odd Johan Nelvik har skilt seg fra konen sin. Etter å ha lest boken En helt vanlig dag på jobben skrevet av tidligere Se&Hør journalist Håvard Melnæs så er inntrykket av Odd Johan Nelvik ikke særlig godt. Faktisk virker han som en utrolig sleip, ufølsom, upatisk person gjennom hans handlinger i boken. Får håpe det var bare på jobben, og ikke privat.  Jeg gleder meg til filmen basert på boken kommer på kino i mars. Den skal jeg lett se! For å se hvordan blant annet Nelvik fremstilles i filmen. Forhåpentligvis vil flere få øynene opp for hvilke sleipe, skitne og råtne arbeidsmetoder som råder i Se&Hør.